Venoin
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

Venoin

Thema: “Wippen veir den Bosj? AAAAAAA...” - Resultaat: 16de op 49 kleine groepen

Wippen, springen, jumpen ... aal de remmen los, weir springen veiren den bosj!!!

Opgelet voor de bots! Voor groepen in de A categorie is dat jaarlijks toch met veel spanning afwachten hoe groot de bots in de rangschikking zal zijn. Venoin heeft het in ieder geval een oplossing klaar… Wippen, springen, jumpen, alle remmen los; wij springen voor den bots!

Thema: Dombo Trump 0.0

Dombo Trump nul poentj nul. Als nen oelefant in een porseloinenkas! Van een migge nen oelefant mauken! Den oelefant eet een migge gejongerd! Aal feek njoews ledie ent zjentelpiepol!

De fratsen van Donald Trump and his Fake News. Als een olifant in een porseleinkast! Als de olifant een muis heeft gebaard! Van een mug een olifant maken. Het verhaal van Dombo Trump en de rioolpersratten!

Thema: “Eilaba Dozje, weir willen oeik iet zieng!”

Onzen berremiëster Dozje pakt ewa veil plosj in me e locht kostummeken en e minstensj eiven kloin (of groeit) spel op zenne kop. Eilaba Dozje, weir willen oeik iet zieng!

De aanwezigheid van burgemeester D’Haese op de eretribune gaat nooit onopgemerkt voorbij… Maar wij zouden er niet graag achter zitten.

Thema: Toek toek

Salut en de kost, en de windj van…

Inpakken en wegwezen. Goetbaaaiiiii…

Thema: Zonder pardong, de leste kiejr kameleong

Venoin de leste kiejr, ‘t es echt, Madame en Meniejr. 29 joor lank in de stoet mè de miejst zotte koleiren, mor vanaf ’t noste joor zal da nie miejr gebeiren. ‘t Es effenaf de leste stoet, mor wel mè ne lach op ons toet… Weir zeggen eir fier en grosj én zonder pardong, ‘t es de leste kiejr as kameleong!

Venoin, the final. De laatste keer, jawel, Madame en Mijnheer. 29 jaar in de stoet in de meest verschillende kleuren, vanaf volgend jaar zal het niet meer gebeuren. Daarom dit jaar: zonder pardon, de laatste keer kameleon!

Team Cultuur en evenementen