Carnavalsbeurs 2018: standhouders gezocht
Team Cultuur en evenementen 1 augustus 2018
1 augustus 2018

Carnavalsbeurs 2018: standhouders gezocht

Carnavalisten kunnen op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 hun hart ophalen tijdens de 21ste editie van de Carnavalsbeurs. Die gaat naar jaarlijkse gewoonte door in en rond de carnavalswerkhallen van Aalst. Niet alleen Aalstenaars, maar ook andere geïnteresseerden – uit binnen- én buitenland – kunnen daar een kijkje nemen achter de schermen. Firma’s en verenigingen stellen er hun producten en diensten tentoon, carnavalsgroepen bieden koppen, wagens en andere attributen te koop aan en echte liefhebbers zullen er heel wat verzamelobjecten op de kop kunnen tikken.

Naast de beurs is er op zaterdag en zondag ook heel wat randanimatie voorzien voor jong én oud, in samenwerking met carnavalskantine ‘Halle 13’. De kandidaten voor Arendprins en Prins Carnaval 2019 worden voor het eerst officieel voorgesteld door de stad Aalst op zondag 23 september 2018.

Wil je graag aanwezig zijn op de beurs om artikelen die interessant zijn voor carnavalisten of sympathisanten tentoon te stellen, te promoten of te verkopen? Vul dan snel het deelnameformulier in om een standplaats te reserveren.

Inschrijven kan t.e.m. 31 augustus 2018. Het team Cultuur en evenementen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor verdere praktische afspraken.

Team Cultuur en evenementen