Gezocht: Affiche Aalst Carnaval 2020
Team Cultuur en evenementen 8 oktober 2019
8 oktober 2019

Gezocht: Affiche Aalst Carnaval 2020

Creatievelingen die hun stempel willen drukken op Aalst Carnaval 2020, kunnen nu in actie schieten. De stad gaat immers op zoek naar de volgende carnavalsaffiche. De ontwerpen mogen worden binnengebracht tot en met 15 november 2019. De winnaar, die officieel wordt aangeduid door het college van burgemeester en schepenen, kan niet enkel rekenen op eeuwige roem, maar ook op een geldprijs van 1.500 EUR.

De affiche mag volgens verschillende technieken worden gerealiseerd, maar moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het ontwerp worden gemaakt op het formaat 42cm/60 cm en moet er duidelijk op vermeld worden dat het gaat om de 92ste stoet. Ook de titel “Aalst Carnaval, 23 februari 2020” moet in het ontwerp verwerkt zitten.

Iedereen die dat wil, kan aan deze wedstrijd deelnemen, behalve wanneer je lid bent van het Feestcomité, van het college van burgemeester en schepenen of van de Aalsterse gemeenteraad.

De uiteindelijke winnaar staat niet enkel in voor de affiche, maar ook voor het ontwerpen van carnavalsgadgets en andere promomaterialen. Wie de eer te beurt valt, wordt bekendgemaakt op de officiële persconferentie, georganiseerd door de stad.

Meer informatie kan je vinden in het wedstrijdreglement: Reglement_affichewedstrijd 2020

Team Cultuur en evenementen