Jury gezocht!
Katrien Wauters 10 oktober 2017
10 oktober 2017

Jury gezocht!

Heb je een hart voor Carnaval en interesse voor stoet, muziek, show en dans? Dan is dit jouw kans om Carnaval op een andere manier te beleven! De stad is namelijk op zoek naar juryleden voor de Verkiezing van  Prins Carnaval en voor de Carnavalsstoet. Kandidaten kunnen zich voor 5 november kandidaat stellen voor de edities van 2018 én 2019.

De stad is op zoek naar 30 juryleden voor de Verkiezing Prins Carnaval en 40 juryleden voor de Carnavalsstoet. Je kan intekenen voor verkiezing of stoet, of voor beide. Wie zich inschrijft, engageert zich meteen voor 2 jaar. Via lottrekking wordt bepaald wie in de jury mag zetelen.

Juryleden moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je minimum 18 jaar oud zijn en mag je geen politiek mandaat uitoefenen. Jij, je partner, of je familie tot de eerste graad mogen al twee jaar geen lid meer zijn van een carnavalsvereniging, of op een andere manier actief zijn in het carnavalsmilieu. Bovendien mag je geen lid, noch familielid (tot de eerste graad of partner) zijn van de adviesraad Feestcomité. Ook ambtenaren (en hun familieleden tot in de eerste graad of partner) van de organiserende stadsdienst mogen niet deelnemen. Uiteraard is interesse voor carnaval en voor de stoet, show, muziek en dans wél een vereiste.

Geïnteresseerden kunnen het inschrijvingsformulier downloaden op de website www.aalstcarnaval.be. Dat formulier moet volledig ingevuld, ondertekend en voorzien van een foto van de kandidaat, worden opgestuurd naar [email protected] of per post naar stad Aalst, Team Cultuur en evenementen, Werf 9, 9300 Aalst. De documenten moeten vóór 5 november in het bezit zijn van de organiserende dienst.

INSCHRIJVINGSFORMULIER CARNAVALSJURY 2018-2019.doc

Katrien Wauters