Carnavalsaffiche 2018
Team Cultuur en evenementen 5 januari 2018
5 januari 2018

Carnavalsaffiche 2018

Amper 18 jaar en nu al onsterfelijk in het carnavalsmilieu. Kjell Steenhout is de ontwerper van de carnavalsaffiche 2018.

Kjell volgt de studierichting elektriciteit in het VTI en is geboren en getogen in Aalst. Hij is al van kindsaf aan lid van AKV De Zieke Zjieratten – Twiekierenniet en is verder ook bezig met tekenen en muziek. Kjell deed voor de derde keer mee aan de affichewedstrijd. Kjell: “2017 is echt mijn geluksjaar: mijn carnavalsgroep won in de categorie van de kleine groepen, na een operatie ben ik ook weer fysiek helemaal de oude. Dat ik nu ook nog als winnaar van de affichewedstrijd voor Carnaval uit de bus kom, is echt de kers op de taart.”


Grosj op zèn stad
“Mijn ontwerp heeft als titel ‘Nen Oilsjtneer es grosj op zèn stad’. Het wapenschild in de tekening stelt de Aalstenaar voor die een groot hart heeft voor zijn stad en dit vooral met onze 3 zotte dagen. Ik denk dat iedere Aalstenaar die vanuit het belfort onze carnaval 3 dagen zou kunnen volgen, vooral grosj en fier op zijn stad zou zijn, net als op alle schitterende praalwagens, mooie kostuums en op de vriendschap onder de carnavalisten”, aldus de ontwerper van de carnavalsaffiche 2018.

Team Cultuur en evenementen