Dennis De Wolf ontwerpt carnavalsaffiche 2023
Team Cultuur en evenementen 14 januari 2023
14 januari 2023

Dennis De Wolf ontwerpt carnavalsaffiche 2023

“Dzjing klet boem … vedrom me de groeiten trom”, dat is de titel van de affiche die door Dennis De Wolf werd ontworpen en die de komende weken overal in het straatbeeld zal opduiken.

Dennis: “Eindelijk is het weer carnaval, eindelijk kunnen we opnieuw de straat op om te feesten. Cafeikescarnaval heeft het duidelijk gemaakt, veel heeft nen ajoin voor het feest van de basis niet nodig: Onzen iejnegen oigen Oilsjterse spirit en iet ver lawoit te mauken en weir zen op gank. Op naar een feest van drie dagen, mé veil hoempapa, plezier en bal. Mijn affiche werd al lang geleden verkozen, toen er nog geen sprake was van de huisstijl voor carnaval. En toch bundelt ze op het eerste zicht enkele figuren uit de “bonte parade” (al klappek liever oever ne stoet). Door de coronaperikelen moest het beeld noodgedwongen een jaartje de kast in, maar die datum was snel aangepast. Eindelijk mag ze naar buiten en aan de ruiten!”

Dennis is zeker geen onbekende in het carnavalsmilieu. Hij kwam in 2014 al eens als laureaat uit de bus. Twee jaar later werd hij Prins Carnaval. Zijn carnavalsgroep De Droeige Sossissen maakt dit jaar ook zijn entree als officiële carnavalsgroep.

Team Cultuur en evenementen