Yvan en Werner dromen van de scepter
Team Cultuur en evenementen 28 oktober 2019
28 oktober 2019

Yvan en Werner dromen van de scepter

De campagne van beide kandidaten Prins Carnaval 2020, Yvan De Boitselier en Werner Kinoo, draait al enkele maanden op volle toeren, met als absolute hoogtepunt de Verkiezing van Prins Carnaval 2020 op zaterdag 25 januari in de Florahallen. Die verkiezing belooft een strijd tussen titanen te worden.

De twee kandidaten hebben immers hun sporen al ruimschoots verdiend in het carnavalsmilieu. Beiden kunnen een mooi palmares voorleggen: Werner was al 2 keer Prins Carnaval (in 1994 en in 2014) en is al jaren lid van carnavalsgroep De Popollekes. Yvan was al twee keer kandidaat voor de prinsentitel (in 1991 en 2000) en regisseerde doorheen de jaren tal van carnavalsgroepen en kandidaat-Prinsen. Beiden zijn ook verdienstelijke zangers: op de carnavalsradio’s wisselen de hits van Yvan en Werner elkaar af.

Yvan en Werner zijn bovendien afkomstig uit echte carnavalsdynastieën. Ze kregen de liefde voor Carnaval met de paplepel binnen, want hun vaders mochten zich ook Prins Carnaval noemen.

In hun carnavalspaspoort kom je nog meer te weten over onze kandidaten:

Het carnavalspaspoort van Yvan

Het carnavalspaspoort van Werner

De carnavalisten kijken nu al uit naar een spannende verkiezingsavond. Wordt het een show oude stijl, of  iets totaal ongezien? En vooral… wordt het derde keer, goede keer voor Yvan, of derde keer scheepsrecht voor Werner?

Team Cultuur en evenementen