Bezoek de Carnavalswerkhallen en het Carnavalsmuseum
Team Cultuur en evenementen 30 december 2016
30 december 2016

Bezoek de Carnavalswerkhallen en het Carnavalsmuseum

1. Bezoek aan Carnavalswerkhallen (1.30 uur)
Een bezoek aan de Aalsterse carnavalswerkhallen is de ideale manier om de ziel van Carnaval te leren kennen. Het is de plaats waar de carnavalsgroepen maandenlang met hart en ziel werken aan hun praalwagens. Samen met een gids krijg je een rondleiding achter de schermen van carnaval. Een rondleiding duurt 1.30 uur, kost 70 EUR (max. 25 personen per gids) en is nog mogelijk tot en met woensdag 23 februari 2022.
Reserveer je bezoek via deze link: https://www.visit-aalst.be/nl/carnaval/bezoek-de-aalsterse-carnavalswerkhallen

Klasbezoeken

Vanaf 7 februari 2022 kun je deze rondleiding ook boeken voor klassen (start om 10, 11, 13 of 14 uur). Ook dit bezoek is mogelijk tot en met 23 februari 2022.
Reserveer je bezoek via deze link: https://www.visit-aalst.be/nl/carnaval/bezoek-de-aalsterse-carnavalswerkhallen

 

2. uitbreiding: bezoek aan Carnavalsmuseum (2 uur)
Bij de uitgebreide rondleiding van 2 uur, breng je voorafgaand of aansluitend ook een bezoek aan het carnavalsmuseum, waar je de geschiedenis van Carnaval ontdekt. Deze rondleiding bevat ook een korte filmvertoning met impressies van de carnavalsdriedaagse.

De uitgebreide rondleiding kost 70 EUR (max 25 personen per gids) en duurt 2 uur.
Opgelet: deze wandeling is niet mogelijk op maandag (sluitingsdag museum). De wandeling is mogelijk tot en met 23 februari.

Reserveer de rondleiding met gids in het carnavalsmuseum en de carnavalswerkhallen via deze link: https://www.visit-aalst.be/nl/bezoek-in-groep/bezoek-het-carnavalsmuseum-en-de-carnavalswerkhallen

Team Cultuur en evenementen