Bezoek de Carnavalswerkhallen en het Carnavalsmuseum
Team Cultuur en evenementen 30 december 2016
30 december 2016

Bezoek de Carnavalswerkhallen en het Carnavalsmuseum

1. Bezoek aan Carnavalswerkhallen (1 uur)
Een bezoek aan de Aalsterse carnavalswerkhallen is de ideale manier om de ziel van Carnaval te leren kennen. Het is de plaats waar de carnavalsgroepen maandenlang met hart en ziel werken aan hun praalwagens. Samen met een gids krijg je een rondleiding achter de schermen van carnaval. Een rondleiding duurt 1 uur, kost 30 EUR (max. 25 personen per gids) en is nog mogelijk tot en met 27 februari 2019 (vanaf 13 uur).

Klasbezoeken
Vanaf 4 februari kun je deze rondleiding ook boeken voor klassen (start om 13 of om 14 uur). Ook dit bezoek is mogelijk tot en met 27 februari.

Reserveren is noodzakelijk. Reserveer je bezoek via deze link: bezoek 1 uur website Visit Aalst.

 

2. uitbreiding: bezoek aan Carnavalsmuseum (2 uur)
Bij de uitgebreide rondleiding van 2 uur, breng je voorafgaand of aansluitend ook een bezoek aan het vernieuwde carnavalsmuseum, waar je de geschiedenis van Carnaval ontdekt. Deze rondleiding bevat ook een korte filmvertoning met impressies van de carnavalsdriedaagse. De uitgebreide rondleiding kost 60 EUR (max. 25 personen per gids) en duurt 2 uur.
Opgelet: deze wandeling is niet mogelijk op maandag (sluitingsdag Museum). De wandeling is mogelijk tot en met 27 februari, start telkens vanaf 13 uur.

Reserveer de rondleiding met gids in de carnavalswerkhallen en het carnavalsmuseum via deze link: bezoek hallen en museum 2 uur website Visit Aalst.

Team Cultuur en evenementen