20ste carnavalsbeurs: fotoverslag
Katrien Wauters 4 september 2017
4 september 2017

20ste carnavalsbeurs: fotoverslag

Op zaterdag 23 en zondag 24 september kan je op de jaarlijkse carnavalsbeurs voor de 20ste keer terecht voor al je carnavalsinspiratie. Carnavalsgroepen verkopen er de spullen van de voorbije stoet en allerlei leveranciers van carnavalsattributen stellen er hun waren tentoon. Ook voor unieke souvenirs en animatie ben je aan de carnavalswerkhallen op de juiste plaats. De toegang is helemaal gratis.

 

Het wordt een druk programma tijdens de tweedaagse carnavalsbeurs. Zowel op zaterdag als op zondag kan je er koopjes doen: de stad verkoopt officiële carnavalsmedailles en -pins van voorbije jaren, net als de grote fotobanners die de straten in carnavalsstemming brachten. Maar ook voor dvd’s, lokale producten en allerlei creamateriaal ben je er op de juiste plaats. Heb je een UiTPAS? Dan kan je UiTpunten ruilen voor medailles en pins!

Naast alle verkoop- en infostanden wordt er ook veel animatie voorzien: WAF zorgt voor graffiti op de gevel van de carnavalswerkhallen en Oilsjt Mjoezik zendt live uit. Op zaterdag zijn er optredens van coverband SNALP + BaMaBa, PerMaleur en Sandy Van den Steen. Op zondag geven ProzaK, De Kreuners Tribute Band het beste van zichelf, waarna de kandidaten Prins Carnaval Aalst en Arendprins 2018 aan het publiek worden voorgesteld. De toegang is gratis.

PROGRAMMA:

Zaterdag 23 september
14 – 18 uur doorlopend:

  • Beurs met info- en verkoopstanden
  • Street art van WAF op de gevel van de carnavalswerkhallen
  • Live-uitzending van Oilsjt Mjoezik

14 uur: coverband SNALP + BaMaBa

16 uur: Sandy Van den Steen

17 uur: coverband PerMaleur
Zondag 24 september
14 – 18 uur doorlopend:

  • Beurs met info- en verkoopstanden
  • Street art van WAF op de gevel van de carnavalswerkhallen
  • Live-uitzending van Oilsjt Mjoezik

14 uur: ProzaK, De Kreuners Tribute Band

15.30 uur: Optreden Gilles Van Schuylenbergh, Leonard Santos, Bekanst Bekost

16 uur:

  • Voorstelling kandidaten Arendprins 2018
  • Voorstelling kandidaten Prins Carnaval Aalst 2018
Katrien Wauters