MNM dj’s spelen gastrol in de stoet
Team Cultuur en evenementen 18 februari 2019
18 februari 2019

MNM dj’s spelen gastrol in de stoet

Peter Van de Veire en zijn sidekick Julie Van den Steen, bekend van de populaire “Peter Van de Veire Ochtendshow” op radiozender MNM zakken tijdens Carnaval af naar Aalst. Bij Peter en Julie kriebelde het al twee jaar om eens mee te lopen in de zondagsstoet, maar nu is het eindelijk zover. Het dj-duo zal een hoofdrol spelen op de carnavalswagen van Oeverboeft, nummer 36 in de stoet. Het thema van de groep is “De twee carnavalsradio’s verdelen in Aalst de koek, maar krijgen concurrentie uit onverwachte hoek.”. Nu pas wordt duidelijk dat het om de twee publiekslievelingen van MNM gaat.

De stoetwagens pakken uit met koppen van Peter en Julie en op de slotwagen kan je hen in levende lijve bewonderen. Ze kijken in elk geval al uit naar hun gastoptreden. Peter Van de Veire: “Ik ben met verbazing geslagen na die eerste vergadering met de carnavalsgroep. Altijd gedacht dat die mannen, vrouwen en jeanetten van Aalst een paar pinten dronken en dan snel een houten kar timmerden maar, mijn God… da’s Rocket Science!”.

En het blijft niet bij een bezoek op carnavalszondag: Er werd een drie uur durend programma in elkaar gebokst, helemaal in het teken van Aalst Carnaval, dat te beluisteren is via de MNM-app. Ook in de week voorafgaand aan Carnaval zullen in de ochtendshow Aalsterse interventies te horen zijn.

Team Cultuur en evenementen