Fotowedstrijd Documentatiecentrum Aalst Karnaval (DAK)
Team Cultuur en evenementen 8 januari 2018
8 januari 2018

Fotowedstrijd Documentatiecentrum Aalst Karnaval (DAK)

Het Documentatiecentrum Aalst Karnaval (DAK) lanceert voor de 23ste keer de nationale fotowedstrijd ‘Aalst Carnaval in Kleur’. Zowel professionele als amateurfotografen kunnen tussen 2 en 6 maart deelnemen.

Elke deelnemer mag vóór 1 april 2019 maximaal 5 foto’s insturen. De 10 beste inzendingen worden beloond met een mooie prijs. Op de website www.dak.be vind je het wedstrijdreglement.

Er is ook een extra prijs voorzien voor de foto die de creativiteit van de carnavalisten het best in beeld brengt. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 13 april in cultuurcentrum De Werf. Vanaf dat moment kun je alle inzendingen ook bekijken in de foyer van De Werf. De toegang is gratis.
Het winnende beeld van editie 2018 kwam van Ronny Fierens, met als titel ‘De Schrieje’:

Fotoboekje te koop
DAK geeft ook opnieuw een fotoboekje van de stoet uit. Snelle beslissers kunnen er al eentje bemachtigen tijdens Aalst Carnaval zelf, op dinsdag 5 maart vanaf 15 uur aan café ’t Ajuintje, op het Statieplein. Het fotoboekje kost 7 EUR. Vanaf zaterdag 9 maart kun je het boekje ook verkrijgen in tal van andere verkooppunten in Aalst.

Team Cultuur en evenementen