Ook in 2020 prijs voor meest duurzame praalwagen
Team Cultuur en evenementen 23 september 2019
23 september 2019

Ook in 2020 prijs voor meest duurzame praalwagen

De dienst Milieu & natuur van de stad organiseert opnieuw een wedstrijd voor de meest duurzame praalwagen. Er vallen drie waardebonnen te winnen van 500 EUR, die je kunt gebruiken bij een lokale handelaar naar keuze, voor de aankoop van duurzame materialen (ecologische verf, LED-verlichting,…). In tegenstelling tot de vorige edities worden de waardebonnen toegekend los van de categorie (klein, middelgroot en groot) waartoe de carnavalsgroep behoort. Met andere woorden, de drie meest duurzame praalwagens vallen dit jaar in de prijzen.

Om deel te nemen én in aanmerking te komen voor een waardebon volstaat het om:
– je deelname via e-mail te bevestigen vóór 1 november 2019. Dit jaar legt de stad immers ook twee plaatsbezoeken af. Zo kan dit bezoek vóór 1 januari 2020 worden ingepland. Een mail met de naam van de carnavalsgroep volstaat.
– het invulformulier in bijlage ingevuld terug te sturen naar [email protected] vóór 1 januari 2020. Vergeet zeker niet bij elk onderdeel je antwoord te staven met enkele foto’s. Invulformulier: Duurzaamheidsprijs_carnavalsgroepen_2020.

Lees hier het wedstrijdreglement na (pdf): Wedstrijdreglement_2020.

De bekendmaking van de winnaars gebeurt tijdens de officiële prijsuitreiking op maandag 24 februari 2020.
Wie problemen heeft met het invullen, kan steeds contact opnemen met Nick Moens ([email protected]).

 

Team Cultuur en evenementen