Prijs meest Duurzame Praalwagen 2023
Team Cultuur en evenementen 29 november 2022
29 november 2022

Prijs meest Duurzame Praalwagen 2023

De stad Aalst organiseert ook dit jaar een wedstrijd voor de meest duurzame praalwagen. Er vallen drie waardebonnen te winnen van (650 EUR, 500 EUR en 350 EUR) die de laureaten kunnen gebruiken bij een lokale handelaar naar keuze, voor de aankoop van duurzame materialen (ecologische verf, LED-verlichting,…). De waardebonnen worden toegekend los van de categorie (klein, middelgroot en groot) waartoe de carnavalsgroep behoort. Met andere woorden, de drie meest duurzame praalwagens vallen in de prijzen.

Om deel te nemen én om in aanmerking te komen voor een waardebon volstaat het om het invulformulier ingevuld terug te sturen naar [email protected] vóór 1 januari 2023. Vergeet zeker niet bij elk onderdeel je antwoord te staven met enkele foto’s.

Wedstrijdreglement_2023 (pdf)

Invulformulier duurzaamheidsprijs_carnavalsgroepen_2023 (Doc)

De bekendmaking van de winnaars gebeurt na Aalst Carnaval op de evaluatievergadering van vzw Carnavalist tot in de Kist.

Tot slot kun je ook Rekentool_generatoren gebruiken. Die kan je in staat stellen je generator aan te passen aan het verbruik van de praalwagen. Wie problemen heeft met het invullen, kan steeds contact opnemen met Niels Vandeghinste ([email protected]).

Wie vragen heeft kan steeds contact opnemen met via [email protected].

Team Cultuur en evenementen