Wedstrijd Dag van het Kind
Team Cultuur en evenementen 29 januari 2019
29 januari 2019

Wedstrijd Dag van het Kind

Naar aanleiding van Carnaval 2019 richt team Jeugd een wedstrijd in voor klassen van het kleuteronderwijs, het lager onderwijs en het bijzonder onderwijs. De 6 klassen die het origineelst uit de hoek komen, mogen tijdens Dag van het Kind (donderdag 28 februari 2019) gratis op alle attracties van de winterfoor.

Net als vorig jaar dagen we alle klassen uit om een leuke, creatieve videoclip te maken op een bestaand Aalsters carnavalsnummer naar keuze. Er zal o.a. gequoteerd worden op originaliteit en enthousiasme.

Alle filmpjes moeten uiterlijk tegen dinsdag 5 februari 2019,  digitaal verzonden zijn naar [email protected] via WeTransfer, of op een USB-stick worden ingediend aan de balie van het Administratief Centrum, Werf 9, 9300 Aalst. Vergeet in het filmpje of in bijhorende omslag/tekst niet te vermelden over welke klas het gaat en hoeveel kinderen er in de klas zitten, met de nodige contactgegevens (school, leerjaar, naam en voornaam leerkracht, telefoonnummer, e-mailadres).

Van woensdag 5 februari tot en met zondag 17 februari zullen alle ingezonden filmpjes te bekijken zijn op de Facebookpagina van Chipkadee. Op basis van het aantal likes die de filmpjes ontvangen op de facebookpagina van Chipkadee zelf, wordt een rangschikking gemaakt. Daarnaast rekenen we dit jaar opnieuw op onze professionele jury, die eveneens een rangschikking maakt. Zowel de stem van de publieksjury (aantal likes) als die van de professionele jury telt voor de helft mee in de uiteindelijke beslissing. Er wordt 1 kleuterklas beloond, 1 klas uit eerste graad, tweede graad en derde graad, en 2 klassen uit het bijzonder onderwijs.

 

Team Cultuur en evenementen