De Schoitkitten
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

De Schoitkitten

Kleine groep

Deel B

Volgnummer: 37

Thema: “Der was niet oon te doeng, op Ilse eir eetfestoin wast CarleKoeng” - Resultaat: tweede plaats op 49 kleine groepen

“Der was niet oon te doeng, op Ilse eir eetfestoin wast CarleKoeng”

   

 

Kleine groep

Deel B

Volgnummer: 37

Thema: Weir werren ziek van poletiek

Daumes en Hiëren, komt da zieng, komt da zieng, want ’t es veir oktoeber twiëduzjend achtieng! Vèr de kiezink verhoizen of veranderen van koleir, da kaan aal giëne kood vèr eer plosjken in de gemientjerood! Mor werde op den dier ni drooilings van aal da gemanoeuvreir? Eje wel een steirke maug en keje teigen aal da gekaukel? Want de Schoitkitten pakken eir mei in eer polletiek spektaukel!

Dames en heren, kom dat zien, kom dat zien, want het is bijna oktober 2018! Voor de verkiezing verhuizen of veranderen van kleur, maar dat kan allemaal geen kwaad voor een plaatsje in de gemeenteraad! Maar word je nog niet duizelig van al dat gemanoeuvreer? Heb je wel een sterke maag en kun je tegen al dat gekakel? Want De Schoitkitten nemen je mee in hun politiek spektakel!

 

Kleine groep

Deel B

Volgnummer: 37

Thema: “Voesj zemmen doeng, weir zèn Kamiel zèn legioen”

De stroid ès oongebroeken, der emmen der eer kans op ’t koizerschap geroeken! Sadoot, bataljong, ‘t legioen va Kamiel ès vedrom. De slag es nog ni gestrejen, mor de kanonnen werren toch al boiten gerejen! BOEM!

De strijd is aangebroken, er hebben enkelen hun kans op het keizerschap geroken! Soldaat of bataljon, het legioen van Kamiel is terug! De slag is nog niet gestreden, maar de kanonnen worden toch al buiten gereden! BOEM!

Team Cultuur en evenementen