De Snotneizen
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

De Snotneizen

Thema: “De AAAAAAAAAAA pompiers” - Resultaat: vierde plaats op 11 grote groepen

Aad mor nog ni versleten. Mè Carnaval lotj nen AAAAAAAAAA pompier zing dat’n nog kaan fiësten. Oilsjt 3 daugen in vier en vlam … zè mor gerest dat’ mè d’ AAAAAAAAAAA pompiers kaan.

Oud maar nog niet versleten. Met Carnaval laat een AAAAAAAAA (oude) pompier zien dat hij kan feesten. Aalst 3 dagen in vuur en vlam wees maar gerust dat het met de AAAAAAAAA (oude) pompiers kan.

 

Thema: Ne vos verliest zèn oor, mor ni zèn streiken! Dat emmen ze in 't Oilsjters kiekekot geweiten.

Gesleipen as ne vos?
Aagt den Dozje zèn plosj?
Of leit ter nen anderen op de loer…
En est tein den doine zennen toer…
’t Stadois van Oilsjt een echt kiekekot!
Mor welke vos ester liëp genoeg, begot?

Sluw als een vos? Behoud ‘den Dozje’ zijn plaats? Of ligt er iemand anders op de loer… en is het die zijn toer… Het stadhuis van Aalst een echt kiekenkot! Maar welke vos is er sluw genoeg?

Thema: “20 joor getraad en van giën fistjen benaat! Ne poesjeloinen jubilee... tein pakken weir giël de famille mee!”

Kening Filip & Mathilleken zèn 20 joor getraad en da mag geweiten werren! Doormee emmen zeer beslist van mé eer schoeinsjte koesjen en eizels, deer de strooten van Oilsjt te paradeiren! Mè al ons lakoin, de famille en ons Boël… werd dat ier e ferm spel! Vive le roi! Vive Filip! Weir emmen van e ferm fistjen giëne schrik!

Koning Filip & Mathilde zijn 20 jaar getrouwd en dat zullen we geweten hebben! Ze hebben beslist om met hun mooiste koetsen en ezels door de straten van Aalst te paraderen! Met al onze lakeien, de familie en ons Boël… wordt dat hier een groot spel! Leve de koning! Leve Filip! Van een ferm feestje hebben wij geen schrik!

Thema: Mè carnaval al joren passé, pakken weir vedrom een harmonie mee. Weir agen de LOL derin!

Mè toeters en trompetten, harmonieën en ’t orkest, hoempa hoempa tralala tot ’s meirensvroeg…

Met toeters en trompetten, harmonieën en ’t orkest, hoempa hoempa tralala tot ’s morgensvroeg…

Thema: Groeiten oitverkoeip boi aLIEbaBAAT!

Liebaat op pansjoeng… wa moe den Oilsjteneer na doeng? Mensjen, mensjen giejnen paniek! Ver aal a attrebieten, groeit of kloin, moeje in de Koeilestroot boi aLIEbaBAAT zoin! Worom? Durum!

Liebaut op pensioen… wat moet de Aalstenaar nu doen? Mensen, mensen, geen paniek! Voor al je attributen, groot of klein, moet je in de Koolstraat bij aLIEbaBAAT zijn! Waarom? Durum!

Team Cultuur en evenementen