Schelmeroi
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

Schelmeroi

Kleine groep

Deel C

Volgnummer: 54

Thema: “SchelmeRIO, Weir toeinen Rio oe dat moet met d’ Oilsjterse speilen in de stoet” - Resultaat: 31ste op 49 kleine groepen

D’ iejste ediesje van d’ Oilsjterse olympische spelen!

De allereerste editie van de Aalsterse olympische spelen!

 

 

Kleine groep

Deel C

Volgnummer: 54

Thema: Opkoisen!

Het moedewoerd van het joor 2017: OPKOISEN! Den Theo Francken wiltj kois aven in’t park van Brissel, den Dozje goot het Stausjeploin opkoisen. Ammol goed en wel mor noste joor ist kiezink in ons koizerlèke stee en wie goot er tèn kois aven int scheipencollege en de gemientjerood? Ons koisploeg es ter in ieder geval op verzing. Alles zal proeper zèn en fris rieken.

 

Het modewoord van 2017: OPKUISEN! Theo Francken wil het park in Brussel opkuisen, burgemeester D’haese gaat het Statieplein laten opkuisen. Volgend jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de keizerlijke stad Aalst en wie zal dan kuis houden in het schepencollege en de gemeenteraad? Onze kuisploeg is er op voorzien en zal er voor zorgen dat Aalst weer lekker fris ruikt en proper is!

Kleine groep

Deel C

Volgnummer: 54

Thema: “De verfbaronnen”

De veirfbaronnen… mè vastelauved veer de deir kroigen alle wauges eir koleir, geleiverd in potten, aukers of tonnen deer d’iënege echte Oilsjterse veirfbaronnen.

De verfbaronnen… Met vastenavond voor de deur krijgen alle praalwagens hun eigen kleur, geleverd in potten, emmers of tonnen door de enige echte verfhandelaars van Aalst.

Team Cultuur en evenementen