Groepsverhuur batterijen voor carnavalsgroepen
Team Cultuur en evenementen 9 november 2023
9 november 2023

Groepsverhuur batterijen voor carnavalsgroepen

Ook tijdens Carnaval 2024 wil de stad het energieverbruik van de praalwagens zo duurzaam mogelijk invullen. Daarom organiseren de stad, vzw Carnavalist tot in de Kist en het Feestcomité opnieuw een groepsverhuur batterijen. Er wordt hiervoor gewerkt met een voorinschrijving.

Voorinschrijving
Carnavalsgroepen die interesse hebben om één of meerdere batterijen te huren via de Groepsaanbod van de stad kunnen dit via mail laten weten aan kris.coen@aalst.be. In het aanbod zitten minstens dezelfde batterijen als vorig jaar:
Wattsuns 2kW
Batterypack 14 kWh/5kW
Geef gerust in de mail ook aan naar welke batterij jullie voorkeur uitgaat.

De ingeschreven carnavalsgroepen ontvangen eind november het concrete vrijblijvende aanbod. Andere carnavalsgroepen komen op de wachtlijst te staan en kunnen enkel participeren als er nog voldoende batterijen beschikbaar zijn.

Het concrete aanbod bevat een oplijsting van:
– de verschillende batterijen die gehuurd kunnen worden
– de kostprijs per gehuurde batterij
– de datum van gratis levering en ophaling
Gezien de huur van de batterijen bij de leverancier voor de stad ook duurder is geworden, zal de huurprijs per batterij wellicht opgetrokken worden van 75 EUR/batterij naar 100 EUR/batterij. Hou hier ook zeker al rekening mee. Voorinschrijven kan tot en met dinsdag 14 november 2023.

Team Cultuur en evenementen