Inschrijvingen losse groepen 2024
Team Cultuur en evenementen 12 december 2023
12 december 2023

Inschrijvingen losse groepen 2024

Ben je een losse groep tijdens Aalst Carnaval? Dan kan je vanaf nu tot en met 21 januari 2024 inschrijven voor deelname aan de carnavalstoeten voor 2024. Nadien worden géén inschrijvingen meer geregistreerd.

Wie kan inschrijven?
Om tot de carnavalsstoeten toegelaten te worden moet de groep een zetel in Aalst hebben, én moet ook de helft van de leden in Aalst gedomicilieerd zijn. Op die manier wordt authenticiteit bewaard en gastvrijheid aangeboden. De deelnemerskaart en het reglement worden naar het adres van de zetel gestuurd. We hebben ook de volledige naam van elk groepslid nodig bij inschrijving van je losse groep.

Wat gebeurt er na de inschrijving?
Na het inschrijven zal je een automatische bevestigingsmail ontvangen. Als je inschrijving geldig is, dan zal je in de weken voor carnaval een deelnamekaart per post ontvangen met vermelding van een volgnummer. Die deelnamekaart moet tijdens de stoeten zichtbaar aangebracht worden tijdens het volledige traject van de stoet. Samen met de deelnamekaart ontvang je een overzicht van de specifieke richtlijnen voor losse groepen.

Wat na Aalst Carnaval?
Als je losse groep genomineerd wordt als een van de winnaars, dan zal er op carnavalsmaandag contact opgenomen worden via het doorgegeven gsmnummer en e-mailadres van de contactpersoon.

Schrijf je je graag in als losse groep voor de carnavalsstoeten op zondag 11 februari en maandag 12 februari 2024? Dan kan je dat doen door het formulier in te vullen. De inschrijvingen worden afgesloten op 21 januari 2024.

Inschrijvingsformulier

Team Cultuur en evenementen