Bjein Treizen
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

Bjein Treizen

Thema: "Les nouveaux gendarmes d'Alost sont arrivés" - Resultaat: 39ste op 49 kleine groepen

Aalst is de eerste stad die een speciale politiekorps tegen terrorisme wil oprichten.

 

Thema: Rezzekes moilen met de grote leider

Koekoekstraat 70 Melle.

Thema: “Eerste bal van de oudstrijders”

Het eerste bal van de oudstrijders wordt georganiseerd op het Vredeplein.

Thema: De Bjein Treizen back into time

Sex, drugs and Rock ’n Roll!

De “Bjein Treizen” vedrom noor de sixties. The Beatles en The Rolling Stones zèn der oeik boi. De Kerte Niestroot is den dékor van wat de joren ‘60 woren: Mè moto’s, Easy Riders, kommen ze opnief de Monopol, de Gaatvink,…’t Koisershof bezetten.

Wilje der oeik boi zèn, kom tèn koiken noor de stoet en bringt ons een bezoeksken in ’t Half Montjen in de Pontstroot… Santé…

Seks, drugs en Rock ‘n Roll.

De Korte Nieuwstraat staat symbool voor het uitgangsleven in de jaren ‘60. Voor The Beatles-mania en The Rolling Stones-furie waren de Monopol, de Gaatvink en het Keizershof de beruchte  etablissementen van het Aalsterse nachtleven.

Met de Bjein Treizen “back to the Sixties” kan je ook tijdens de carnavalsdriedaagse deze ambiance opnieuw beleven in ’t Half Maantje in de Pontstraat.

Thema: 1ste Viool

Van ‘t iejn ploin noor t’ander. Van de Maas noor den Denjer. Op 19 februari gommen mé Strauss zen eirekes van Vrijthof noor het Vreideploin.

Van Vrijthof aan de Maas naar Vreideploin on den Denjer. A.R. in concert op 19 februari in Aalst. Strauss walsend door de straten van Aalst met orkest en Opera Treizen en Tenoren.

Team Cultuur en evenementen