De Popollekes
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

De Popollekes

Middelgrote groep

Deel A

Volgnummer: 16

Thema: “Na 30 joar leggen weir onze koarten op taufel en zetten onze joker in.” - Resultaat: 10de plaats op 20 middelgrote groepen

Naar aanleiding van ons 30 jaar jubileum zetten wij rond alle carnavalsactiviteiten onze “joker” in.

 

Middelgrote groep

Deel A

Volgnummer: 16

Thema: "OILSJT" om van te snoepen...

Omda onzen berremiëster ons stad atèt omschroift as “charmant” of “mè een oigen DEI N AA” gommen weir d’er nog intjen boi doeng: “Oilsjt es om van te snoepen”. Weir mauken mè Carnaval een nieve wandelink wor da de kinjeren mè plezier zellen in flaneiren, van in’t fabriek tot in ’t smokkelwinkelken. Welkom in OILSJT OM VAN TE SNOEPEN.

Onze stad staat al bekend als “Aalst, charmante stad”, “Aalst en zijn DNA” en “Oilsjt carnaval”. Wij voegen er nog een slogan aan toe: “Oilsjt om van te snoepen”. Wij leiden je binnen in een snoeprijk panorama dat onze stad zal vernieuwen van naam en uitzicht. Welkom in OILSJT OM VAN TE SNOEPEN.

Middelgrote groep

Deel A

Volgnummer: 16

Thema: “Mè onze spiegel in ons hand, vraugen weir ons af: "Oe stoje goi ier oon de kant?"

Onze stoet trekt joorlèks tiengduzjenden mensjen om onze Carnaval te zing, mor veilen vergeiten da ge moetj verklidj zèn! Weir as ‘keiningen’ op ‘t gebied van ons te verkliën willen isj looten zing hoe belachelèk ze door stoon as ze ni verklidj zèn oon d’hand van eer oigen spiegelbeldj!

Onze stoet trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers die onze Carnaval willen meebeleven, maar velen vergeten dat dit een groots verkleedfeest is. Wij zijn de ‘koningen’ op het gebied van kostumering en dit willen we het publiek duidelijk maken door hen te laten kijken naar hun eigen spiegelbeeld!

Team Cultuur en evenementen