Gekloetj
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

Gekloetj

Kleine groep

Deel A

Volgnummer: 5

Thema: “Dagobert Steve, dienen vant kantin is nen d...”

De nieven boos van ‘t kanting doet er alles oon om zuveel megelèk te organiseren "in ‘t veerdiel van de carnavalist". Zoei kejje elke week op ‘t gemak a cengen achter loten in de kanting. Mor letj op dagge de juste bongskes of zoipkoorten etj. En ver een kleine 11 euroloekes ejje al ketten drank, ‘t es verniet! Aal tesaumen nor ’t kanting vèr Kassa 13!

De nieuwe baas van de kantine doet er alles aan om zoveel mogelijk te organiseren “in het voordeel van de carnavalist”. Zo kan je elke week gerust je centen achter laten in de kantine. Maar let wel op dat je de juiste bonnetjes of drankkaarten hebt. Je moet zelfs niet ver meer lopen om je werkgerief te kopen, hij zorgt werkelijk voor alles. En voor een kleine 11 EUR heb je al sterke drank, ’t is een koopje.
Kom allen tesaam naar Kassa 13!

 

 

Kleine groep

Deel A

Volgnummer: 5

Thema: Gekloetj und Stoedijow 100 prezantieren das mjoezikal '40-'45 mit kaboeter Dolf!

Gekloetj und Stoedijow 100 prezantieren das mjoezikal ’40-’45 mit kaboeter Dolf!

Gekloetj en Studio 100 presenteren de musical ’40-’45 met kabouter Dolf!

 

Kleine groep

Deel A

Volgnummer: 5

Thema: “Carnaval es nie vèr te lachen. Poentj.”

Oon de aavers van kinjeren jonger as 16 joor: geir beslist of a gasten nor ons zing of nie. As ze eer annen veeren eer oeigen agen, loten we ze gerest.

Aan de ouders van kinderen jonger dan 16 jaar: jullie beslissen of jullie kinderen naar ons kijken of niet. Als ze hun handen vóór hun ogen houden, laten we ze met rust.

Team Cultuur en evenementen