Geschalotterd
Team Cultuur en evenementen 22 december 2016
22 december 2016

Geschalotterd

Middelgrote groep

Deel B

Volgnummer: 40

Thema: “Me kardinool Jempi in de stoet. Oi goot toeinen hoe dat moet!” - Resultaat 11de op 20 middelgrote groepen

AKV Geschalotterd goot vandejoor ni allien in de stoet. No 15 joor goot Prinsj Jempi nog isj mee in onze stoet. Hoi goot d' Oilsjteneers loten zing hoe dat’ vroeger was. Kardinool Jempi bringt vergiffenis oon aal de carnavalisten ver aal eer zonden en stommetoiten. Weir zèn in de stoet zèn volgelingen en goon de mensjen een unieke carnavalsbeleving geiven! Iederien van harte welkom in de keirk van Geschalotterd op 26 febrewore.

Na meer dan 10 jaar maakt ex-prins Jempi zijn opwachting in onze stoet. Hij zal samen met Geschalotterd de Heiligen aanroepen om een tragedie zoals in april niet meer te hoeven meemaken, tevens zullen we ook Christoph D’haese en Ilse Uyttersprot danken voor de snelle en goede oplossing voor de getroffen groepen. Treuren zal er echter niet bij zijn. Het wordt zeker een feest op zondag 26 februari!

Middelgrote groep

Deel B

Volgnummer: 40

Thema: Mini-Oilsjt

De leste jooren werd er altoid mor bombastischer gebaat, alles moet elk joor groeiter en groeiter zèn. Weir goon vandejoor just het teigenoevergesteldje doeng. Verschillende monumenten van Oilsjt zellen int klein afgebeldj werren, tzal ne ferme show werren! Afsprauk op zondag 11 febrewoore 2018!

De laatste jaren wordt bij het bouwen van de wagens steeds groter en bombastischer gebouwd. Wij willen dit jaar het tegenovergestelde doen en gaan dus alles in het klein afbeelden. Er zullen verschillende monumenten van Aalst getoond worden en nog vele andere zaken. Een spektakel dat je echt niet mag missen! Afspraak op zondag 11 februari 2018!

 

Middelgrote groep

Deel B

Volgnummer: 40

Thema: “Verhoisfirma Geschalotterd”

AKV Geschalotterd bestoot 6 joor! Vèr de 5e kiër moesten weir van standplosj verwisselen. Ondertissen zèn de jonges en maskes van Geschalotterd gralèk bedreiven in ‘t verhoizen van aal ons gerief. Doorom begintj Geschalotterd een toidelèke verhoisfirma mè ons droi zotte daugen!

AKV Geschalotterd bestaat dit jaar 6 jaar. Voor de vijfde keer in het nog jonge bestaan kregen we een nieuwe standplaats in de carnavalswerkhallen. Wij zijn het ondertussen gewend om te verhuizen, daarom richten wij onze tijdelijke verhuisfirma op tijdens de 3 carnavalsdagen!

Team Cultuur en evenementen